Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

Notícies

Estrenem nou web

de Tradulab, 1 d'octubre de 2013
Estrenem nou web

Amb motiu del nostre setè aniversari, aquest 2014 Tradulab renova el seu espai web per oferir a clients i col·laboradors un punt de trobada més funcional i adaptat a l’ús de les noves tecnologies.

El nou web presenta un disseny totalment modernitzat i flexible que s’adapta tant als equips de sobretaula d’última generació com a tota mena de dispositius mòbils i tauletes. D’aquesta manera millorem l’accessibilitat i la visibilitat des de qualsevol navegador i qualsevol entorn.

Apostem per la presència a Internet com a mitjà per a ampliar els horitzons comercials i ens posem al dia amb les aplicacions 2.0 i la participació a les principals xarxes socials.

Podeu mantenir-vos informats de les principals novetats de l’empresa accedint a la secció de notícies o bé subscrivint-vos per rebre el nostre newsletter trimestral amb totes les promocions, projectes realitzats i curiositats relacionades amb el món de la traducció.

Arxiu de notícies

Any 2015
Febrer
Any 2014
Febrer
Any 2013
Octubre