Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

Treballar a Tradulab

Tradulab cerca constantment professionals de la indústria de la traducció que vulguin formar part del nostre equip humà amb l’objectiu de mantenir una extensa base de dades de col·laboradors tant interns com externs que ens permeti satisfer les exigents demandes diàries del mercat. Si ets traductor i/o corrector i estàs interessat a formar part del nostre equip, omple el següent formulari o bé envia’ns el teu CV per correu electrònic a l’adreça rrhh@tradulab.cat o per fax al 972 201305. El nostre equip de recursos humans es posarà en contacte amb tu si el teu perfil s’ajusta a alguna de les vacants existents a l’empresa.

Dades Personals
Dades Acadèmiques
Adjunta còpia del títol
Adjunta còpia del títol
Competències Lingüístiques
Competències Professionals
Adjunta el teu CV
He llegit i accepto la política de protecció de dades.
Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.

Vine a fer pràctiques a Tradulab

Cada any Tradulab selecciona universitaris d’arreu del país per oferir-los la possibilitat de fer una estada de pràctiques a la nostra empresa. Si ets estudiant de traducció i interpretació o qualsevol altre grau universitari i t’interessaria viure des de dins el funcionament real del món empresarial en el nostre sector, omple el següent formulari perquè puguem conèixer-te una mica i explica’ns els motius del teu interès. Estarem encantats de tenir-te amb nosaltres!

He llegit i accepto la política de protecció de dades.
Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.