Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies.Tancar

Blog

Benvinguts al nostre blog!

de Tradulab, 13 de novembre de 2013
Benvinguts al nostre blog!

Benvinguts al nostre blog, que hem creat amb tota la il·lusió per parlar de temes relacionats amb la traducció i/o la llengüa en general. Podreu trobar-hi reculls de textos escrits per professionals de la traducció i anàlisis detallades de la situació actual de la indústria, així com també enllaços curiosos i divertits amb el denominador comú dels idiomes com a rerafons. 

També hi trobareu la nostra secció "Hortografia", mitjançant la qual volem oferir-vos una selecció de les millors fotografies fetes pels usuaris de cartells que contenen errades ortogràfiques. Podeu enviar-nos les vostres fotos a l'adreça info@tradulab.cat. Les publicarem totes, l'única condició és que han de ser fotos "reals", és a dir, no extretes d'internet.

Finalment, si ho desitgeu també podeu col·laborar amb nosaltres i escriure algun article interessant relacionat amb la traducció. Ens el podeu enviar a la mateixa adreça i els més originals optaran a fabulosos premis!

Gràcies per visitar-nos!

Arxiu d'articles

Any 2014
Febrer